Belkin USB-A naar USB-C-kabel

Dankzij de Belkin USB-A naar USB-C-laadkabel kan je jouw USB-C-apparaat opladen én foto's, muziek en gegevens synchroniseren naar je Mac.

Prijs

€ 29,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Superspeed+ met USB-C.

Dankzij de Belkin USB-A naar USB-C-laadkabel kan je jouw USB-C-apparaat opladen én foto's, muziek en gegevens synchroniseren naar je Mac. Profiteer van overdrachtssnelheden tot 10 Gbps. Dat is tot 20 keer sneller dan USB 2.0 (480 Mbps), 12 keer sneller dan FireWire 800 en 2 keer sneller dan USB 3.0 (5 Gbps).

USB 3.1: de nieuwste evolutie.

USB 3.1 SuperSpeed+ geeft een geheel nieuwe betekenis aan connectiviteit. Je kan razendsnel gegevens overzetten, andere apparaten opladen en zelfs mobiele apparaten van voeding voorzien. En dat met slechts één USB-C-kabel. USB 3.1 is hard op weg de nieuwe universele standaard te worden.

Snellere gegevensoverdracht.

Zet gegevens over met snelheden tot 10 Gbps met verbeterde kabels en connectors. USB 3.1 biedt hogere snelheden dan ooit tevoren. Je kan in tien minuten tijd voor een jaar aan muziek en binnen 30 seconden een volledige HD-film overzetten.

Andere apparaten van stroom voorzien en opladen.

Deze USB-C-kabel ondersteunt een uitgangsstroom tot 3A voor het opladen van USB-C-apparaten.

Omkeerbare USB-C connector.

Geen gepuzzel meer hoe de connector erin moet. USB-C is een nieuwe gebruiksvriendelijke, omkeerbare connector waardoor het niet uitmaakt hoe je de connector in de daarvoor bestemde aansluiting van jouw apparaat steekt.

USB Power Delivery.

USB Power Delivery, of USB-PD, is een oplaadprotocol dat gebruikmaakt van high-speed USB-C-connectors en -kabels. Power Delivery-apparaten en -laders kan je op elkaar aansluiten met behulp van USB-C-kabels. Ze leveren op een veilige manier een hogere uitgangsstroom terwijl het stroombeheer op meerdere apparaten geoptimaliseerd wordt. Dankzij een intelligente chipset in het product kunnen verbonden USB-PD-apparaten elkaar opladen en stroom delen terwijl de schakelingen beschermd worden.

Belkin USB-A naar USB-C-kabel