De Belkin TrueClear Screenguard is veruit de beste schermprotector voor iPhone 6(s) Plus. Hij is sterk, duurzaam en kristalhelder. De Screenguard - geleverd in een set van 3 stuks - houdt je scherm vrij van krassen en vuil én garandeert je een perfecte multitouch ervaring!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
TrueClear Screenguard (3x) iPhone 6(s) Plus
€ 12,99

Overzicht

Eigenschappen

De helderste schermprotector.

Belkin hanteert dezelfde kwaliteitsnormen en testen als fabrikanten van brilglazen. De TrueClear technologie zorgt dan ook voor een ongeëvenaarde scherpte en een kristalhelder beeld, terwijl het multitouchscreen van je iPhone nog net zo vlot werkt als zonder folie. De Screenguard houdt het scherm van je iPhone hagelnieuw én beschermt het tegen krassen en vuil.

Makkelijk en snel aan te brengen.

Belkin's TrueClear Screenguard aanbrengen op het scherm van je iPhone is snel en makkelijk geklaard. Een doekje om het scherm van je iPhone proper te maken en een kaartje om bubbels te voorkomen bij het aanbrengen, wordt standaard meegeleverd.

Perfect compatibel met je iPhone 6(s) Plus én je iPhone 6(s) Plus hoes.

De TrueClear schermprotector is op maat gemaakt voor je iPhone 6(s) Plus én hij is perfect compatibel met alle beschikbare beschermhoezen voor iPhone 6(s) Plus.

Belkin iPhone 6(s) Plus TrueClear Screenguard