Belkin BOOST↑CHARGE 27W autolader

Deze USB-C-autolader van Belkin is speciaal ontwikkeld om onderweg je iPad, iPad Pro en iPhone op te laden. De lader is geschikt voor het snel opladen van de iPhone en kan met behulp van een Apple Lightning-naar-USB-C-kabel de batterij van een iPhone 8 (of nieuwer) tot 50% opladen in 30 minuten.

Prijs

€ 34,95

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De voordelen van Power Delivery.

Power Delivery-technologie in de lader herkent het aangesloten apparaat. Hierdoor kan elk apparaat worden opgeladen met het juiste vermogen, in de kortst mogelijke tijd. Met een vermogen van 27W betekent dit dus dat vrijwel alle smartphones en tablets met PD-ondersteuning sneller worden opgeladen. Daarnaast kunnen ook grotere apparaten, zoals een MacBook, worden opgeladen met dezelfde lader. Zo ben je uiteindelijk minder tijd kwijt aan opladen en hou je meer tijd over voor andere zaken. De lader ondersteunt USB-PD-profielen van 5V, 9V en 12V.

50% opgeladen in slechts 30 minuten.

Laad de batterij van je iPhone 8 of nieuwer in slechts 30 minuten op tot 50% met een snelle laadoplossing voor de iPhone. Je kan ook je iPad Pro met PD-ondersteuning snel opladen. Je hoeft alleen maar de BOOST↑CHARGE USB-C-lader met een Apple Lightning-naar-USB-C-kabel aan te sluiten op je iPhone of iPad met PD-ondersteuning en je apparaat wordt sneller opgeladen dan ooit tevoren.

Ontwikkeld met veiligheid in gedachten.

De Belkin autolader is speciaal ontwikkeld met veiligheid in gedachten. Zo bevat de lader naast de ingebouwde overspanningsbeveiliging ook een ruisfilter en beveiliging tegen oververhitting voor een langere levensduur van uw apparaat.

Belkin BOOST↑CHARGE 27W autolader