Beats Solo3 Wireless

Haal àlles uit je muziek met de bekroonde en intense geluidservaring van Beats Solo3 Wireless. Met een autonomie van liefst 40 uur en draadloze Class 1 Bluetooth-technologie geniet je de klok rond van een uitstekende geluidskwaliteit, verlost van alle kabels. En met Fast Fuel volstaan amper 5 minuten om de draadloze Beats Solo3-koptelefoon op te laden en 3 uur langer te luisteren.

Draadloos zoals het hoort.

De Beats Solo3 Wireless is altijd gebruiksklaar. Schakel hem in en houd hem bij je iPhone. Ze vinden elkaar meteen. Sterker nog: dankzij iCloud vindt Solo3 Wireless ook meteen je Apple Watch, iPad en Mac. Zonder dat je er zelfs nog iets voor hoeft te doen. En dankzij Class 1 Bluetooth-technologie blijft de verbinding altijd even goed.

Voel je muziek.

Bij Beats Solo3 Wireless draait het allemaal om het bekroonde Beats-geluid. Deze koptelefoon levert een perfect afgesteld, helder geluid met een groot bereik en een uitstekende balans. De comfortabele oorschelpen houden omgevingsgeluid buiten, zodat je volledig opgaat in het geluid en de muziek hoort zoals het door de artiest bedoeld is.

40 uur batterij-autonomie

Dagenlang luisterplezier.

De batterij van Beats Solo3 Wireless gaat dankzij de efficiënte Apple W1-chip tot 40 uur mee. En is de batterij bijna leeg, dan kun je die met Fast Fuel in amper vijf minuten opladen voor weer drie uur onafgebroken luisterplezier.

Praktische led-status.

Via led-lichtjes kan je de batterijstatus van je Beats Solo3 Wireless perfect volgen. Is de batterij na 40 uur bijna leeg? In amper 5 minuten kan je dankzij de Fast Fuel-technologie je Solo3 Wireless-koptelefoon alweer gebruiken voor 3 uur fun. Geen stroom in de buurt? Met de meegeleverde RemoteTalk-kabel kan je de hoofdtelefoon ook 'the old-school way' aansluiten.

Comfort op maat.

De Beats Solo3 Wireless-hoofdtelefoon is elegant, licht en stevig, en dat is belangrijk als je hem elke dag wil gebruiken. En hij klinkt alsof je op de eerste rij in een concertzaal staat. Adembenemend goed dus. Je voelt de muziek, maar niet de hoofdtelefoon. De Solo3 Wireless zit buitengewoon comfortabel.

Natuurlijke pasvorm.

De oorschelpen van de draadloze Beats Solo3-hoofdtelefoon zijn verstelbaar en zijn aan de binnenkant uitgerust met superzachte kussens. Hoe lang je ook luistert, de Solo3 Wireless zit de hele tijd comfortabel op je oren. De rondingen en draaiende oorschelpen maken zijn natuurlijke pasvorm compleet.

Bellen en Siri activeren.

Met de subtiele regelaars op de oorschelp van Beats Solo3 Wireless kan je onderweg muziek afspelen, vooruitspoelen, terugspoelen, het volume aanpassen en Siri activeren. Laat je iPhone dus maar zitten. Beats Solo3 Wireless is ook ideaal voor handenvrije oproepen. De twee geïntegreerde, straalvormende microfoons filteren achtergrondgeluid weg en zorgen voor glasheldere gesprekken.

Naadloos schakelen.

Dankzij de Apple W1-chip in de Beats Solo3 Wireless kan je naadloos schakelen tussen je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Je kan dus een film bekijken op je iPad of Mac en tussendoor even snel een telefoontje beantwoorden. Je film gaat automatisch in pauze en gaat daarna weer gewoon verder waar hij was gestopt.

Opvouwbaar ontwerp.

Beats Solo3 Wireless is compact, elegant, licht en stevig en je kan 'm makkelijk opvouwen en wegstoppen in het meegeleverde opbergetui.

Voluit genieten.

Beats Solo3 Wireless klinkt alsof de artiest voor jou hoogstpersoonlijk komt optreden en met deze draadloze Beats-koptelefoon wordt dat genieten van de eerste tot de laatste seconde.

Beats Solo3 Wireless