Beats Fit Pro

Beats Fit Pro zijn uitgerust met comfortabele en flexibele vleugeltips, zodat ze stevig en prettig in je oren zitten. Het universele vleugeltipontwerp is grondig getest door allerlei atleten. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze oortjes tijdens je werk en het sporten goed blijven zitten. Compleet met drukverlagende ventilatieopeningen, zodat je deze oortjes de hele dag comfortabel kunt dragen!

* Verplichte velden

Prijs

€ 249,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Omgeeft je met geluid

Beats Fit Pro zijn speciaal ontwikkeld om een krachtig, gebalanceerd geluid te leveren via een aangepast akoestisch platform dat je de hele dag omgeeft met geluid. Onze eigen dual-element driver met membraan bevindt zich in een behuizing van twee kamers, wat zorgt voor een uitstekende stereoscheiding. Een geavanceerde digitale processor optimaliseert de audioprestaties voor volume en helderheid en zorgt tegelijkertijd voor een optimale ruisonderdrukking.

Beats Fit Pro ondersteunen ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking, zodat je helemaal kunt opgaan in muziek, films en games. Met gyroscopen en versnellingsmeters past dynamische hoofdtracking het geluid aan als je je hoofd beweegt. Hierdoor hoor je het geluid van alle kanten en krijg je het gevoel alsof je er middenin zit.

Hoor wat je wilt horen

Met twee verschillende luisterstanden bepaal jij wat je hoort. Volledig adaptieve actieve ruisonderdrukking (ANC) maakt gebruik van realtime audiokalibratie om voortdurend ongewenste omgevingsgeluiden tegen te houden en het geluid te optimaliseren. Wanneer je wel moet horen wat er in je omgeving gebeurt, kun je makkelijk switchen naar de Transparantie-modus. De microfoon aan de buitenkant vangt omgevingsgeluid om je heen op en combineert dat met je muziek. Zo kun je altijd de luisterstand kiezen die bij de situatie past.

Voorzien van Apple H1

Met de Apple H1-chip zijn de Beats Fit Pro altijd klaar voor wat je ook gaat doen. Met maar één tikje kun je al je Apple devices rechtstreeks pairen. ‘Automatisch wisselen’ stuurt je audio door als je van je iPhone overschakelt op je Mac of iPad. Dankzij ‘Audio delen’ met een andere koptelefoon van Beats (of Apple AirPods) kun je makkelijk je favoriete muziek met al je vrienden delen.

Power voor de hele dag

De oortjes hebben een luistertijd van maximaal 6 uur en nog eens 18 uur met de oplaadcase die in je zak past. Dit betekent dat je de Beats Fit Pro in totaal tot 24 uur kunt gebruiken. Als ANC of Transparantie-modus zijn uitgeschakeld, kun je tot 7 uur luisteren. Als de batterij bijna leeg is en je extra power nodig hebt, kun je na 5 minuten opladen met Fast Fuel weer maximaal 1 uur lang luisteren. Een batterij die lang mee gaat? Dat geeft energie.

Luid en duidelijk

Met een ingebouwde versnellingsmeter en Class 1 Bluetooth-technologie detecteren Beats Fit Pro wanneer je praat, zodat je duidelijk te horen bent. Twee straalvormende microfoons richten zich op je stem, terwijl een digitale processor achtergrondgeluiden en wind wegfiltert. Zo is je stem helder en goed te horen.

Inhoud van de verpakking:

  • Beats Fit Pro-oortjes
  • Oplaadcase voor onderweg
  • Oortips in drie formaten
  • USB‑C-naar-USB‑C-oplaadkabel
  • Beknopte handleiding
  • Garantiekaart
Beats Fit Pro