Baobab Collection Waves Belharra

De geur van deze Belharra geurkaars neemt je mee naar de zoete geuren van de Atlantische oceaan. En dat zie je ook aan het blauwe glas met een met de hand gegraveerd golvend patroon.

* Verplichte velden

Prijs

€ 320,00

€ 199,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Fleur de sel - Neroli - Muskus.

De combinatie van fleur de sel, neroli en muskus brengt een zoete geur in huis die je naar de zomer aan de oevers van de Atlantische Oceaan brengt.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: Hoogte 10 cm - 60 branduren
Max 16: Hoogte 16 cm - 150 branduren
Max 24: Hoogte 24 cm - 400 branduren

Baobab geurkaarsen Waves Belharra