Baobab Collection Odyssée Ulysse

De Ulysse geurkaars van Baobab Collection bevat een geurcombinatie van lavendel, cederhout en citroen in een glas versierd met blauwe en turquoise patronen. Het glas laat de vlam van de kaars doorschijnen als albast, wat een verfijnd en mysterieus effect geeft.

* Verplichte velden

Prijs

€ 152,00

€ 95,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Lavendel - cederhout - citroen.

De combinatie van lavendel-, cederhout- en citroengeur doet denken aan de aroma's van weelderige tuinen.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: Hoogte 10 cm - 60 branduren
Max 16: Hoogte 16 cm - 150 branduren
Max 24: Hoogte 24 cm - 400 branduren