Apple Watch schakelarmband

Apple Watch wordt standaard geleverd met een polsbandje, dat je makkelijk kan verwisselen naargelang je stemming, activiteit of gelegenheid. Zo maak je je Watch nóg persoonlijker!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 349,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Schakelarmband.

De schakelarmband - vervaardigd van roestvrij staal (316L) - bestaat uit meer dan honderd losse onderdelen. Het fabricageproces is zo nauwkeurig dat het bijna negen uur duurt om de onderdelen voor één enkel bandje te vervaardigen. Dat komt onder meer doordat de schakels niet simpelweg één formaat hebben: naarmate ze zich dichter bij de kast bevinden, worden ze op subtiele wijze breder. Zodra ze gemonteerd zijn, worden de schakels met de hand geborsteld om ervoor te zorgen dat ze de contouren van het ontwerp volgen. De speciaal ontworpen vlindersluiting past naadloos binnen het geheel. Verschillende schakels zijn voorzien van een eenvoudige verstelknop, zodat je zonder extra gereedschap moeiteloos schakels kunt toevoegen of verwijderen.

Eenvoudig.

Elke Apple Watch kan bovendien gecombineerd worden met àlle beschikbare bandjes. En dat zijn er heel veel, in verschillende materialen. Elk verwisselbaar bandje voor Apple Watch schuift perfect op zijn plek. Je drukt op de ontgrendelknop, haalt het huidige bandje eruit en kiest vervolgens een bandje dat past bij je outfit, bij wat je doet of bij hoe je je voelt.

Opmerking bij de zilverkleurige schakelarmband van 38/40 mm

Geschikt voor Apple Watch van 38 of 40 mm

1 maat voor een pols van 135-195 mm

Meegeleverd (zolang de voorraad strekt en uitsluitend bij de zilverkleurige schakelarmband): eerste generatie Apple Watch van 38 mm (niet langer softwarematig ondersteund, maar je betaalt dus enkel voor de schakelarmband) + gratis magnetische oplaadkabel (2 m), USB-lichtnetadapter (5 W).