Thunderbolt zorgt voor een bliksemsnelle gegevensoverdracht, ettelijke keren sneller dan gelijk welke USB-poort. Zo kan Thunderbolt via 2 onafhankelijke kanalen data doorsturen tot 10 Gb/s. En Thunderbolt 2 combineert die twee kanalen tot een supersnelle 20 Gb/s.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Thunderbolt-kabel wit (0,5m)
€ 35,00
Thunderbolt-kabel wit (2m)
€ 45,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Met deze kabel kan je toestellen die uitgerust zijn met Thunderbolt aansluiten op de Thunderbolt- of Tunderbolt 2-poort van je Mac. 
  • Naast het supersnel overdragen van data - zoals films, hoge resolutiebeelden en tal van andere grote en zware bestanden - kan je met de Apple Thunderbolt-kabel ook 2 Macs met Thunderbolt in doelschijfmodus op elkaar aansluiten. Je kan je iMac tevens gebruiken als extra beeldscherm voor een MacBook Pro of MacBook Air. Zo kan je zelfs met de kleinste MacBook toch gebruikmaken van een groot scherm. Handig als je je notebook overal meeneemt en op kantoor of thuis op groot scherm wil werken.
  • Compatibel met elke Mac met een Tunderbolt- of Thunderbolt 2-poort en met externe toestellen met een Thunderbolt-poort.
Apple Thunderbolt-kabel wit