Met de Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter kan je een extra scherm met aansluiten op je Mac. Zo kan je verderwerken op een groter scherm of je desktop ermee uitbreiden. En je kan ook in synchrone weergave werken op een VGA-projector.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Apple MiniDisplayPort-naar-VGA-adapter
€ 35,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Met de Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter kan je een projector of een analoog beeldscherm of LCD-scherm met VGA-connector of -kabel aansluiten op je Mac. Zo kan je zelfs met de kleinste notebook toch gebruikmaken van een groot scherm. En je kan er je desktop ook mee uitbreiden. Handig als je je notebook overal meeneemt en op kantoor of thuis op groot scherm wil werken.
  • In combinatie met een projector met VGA-ingang kan je eveneens werken in synchrone weergave, dat is een groot woord om je publiek exact dezelfde presentatie te tonen als jij ziet op je Mac! Zo verlies je nooit je presentatie uit het oog én hou je toch contact met je publiek, zonder achterom te kijken.
  • Raadpleeg de documentatie of neem contact op met de fabrikant van het beeldscherm om te controleren of je voor dit specifieke scherm de juiste adapter kiest.
  • Compatibel met Macs (notebooks en desktops) met een Mini Displayport- of Thunderbolt-poort. De Mini DisplayPort-adapter past immers perfect in de Thunderbolt-poort van je Mac en de Thunderbolt-technologie geeft onder meer ook de functie weer van de Mini DisplayPort.