Apple Magic Keyboard

met numeriek toetsenbord

Het Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenbord is een draadloos toetsenbord met een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij. Het keyboard heeft dus geen wegwerpbatterijen nodig. Met zijn nieuwe lagere profielhoek en nieuwe full-size toetsen is dit het beste Apple toetsenbord ooit.

* Verplichte velden

Prijs

€ 135,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Uitgebreid toetsenbord.

Het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok heeft een uitgebreide indeling met navigatieregelaars om snel door documenten te scrollen, en pijltoetsen van normale grootte. Het schaarmechanisme onder elke toets zorgt voor meer stabiliteit. De manier waarop de toets wordt ingedrukt is bovendien geoptimaliseerd, zodat je prettiger en preciezer typt. Het numerieke toetsenblok is ook geweldig voor spreadsheets en financiële apps.

Oplaadbaar.

De ingebouwde lithium-ionbatterij maakt AA-batterijen of andere wegwerp­batterijen overbodig. Apple Magic Keyboard opladen doe je met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel. Volledig opladen duurt slechts twee uur, waarna je het toetsenbord met gemak een maand kunt gebruiken. Na een minuut opladen is Apple Magic Keyboard al goed voor een gebruik van een uur.

Draadloos en energiezuinig.

Apple Magic Keyboard wordt automatisch met je Mac gekoppeld bij gebruik van de Lightning-naar-USB-kabel. En met de ingebouwde draadloze Bluetooth-technologie krijg je over een afstand van circa 9 meter een betrouwbare, beveiligde verbinding. Apple Magic Keyboard is in staat om te detecteren wanneer het niet wordt gebruikt. Het schakelt dan vanzelf over naar een zuinige stand om de batterij te sparen.

Afmetingen.

Lengte 41,87 cm - breedte 11,49 cm - hoogte 0,41-1,09 cm

Gewicht.

390 gram

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenbord