De Apple iPhone 6 Plus Leather Case is perfect op maat gemaakt van je iPhone 6 Plus. Het hoesje met een buitenzijde van eerste keus kwaliteitsleer houdt je iPhone lekker slank, beschermt ‘m tegen krassen en valpartijen én voegt extra kleur toe.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Overzicht

Eigenschappen

Met precisie gemaakt.

De Apple iPhone 6 Plus Leather Case is de perfecte aanvulling op je iPhone 6 Plus: het is op maat gemaakt en net zo cool, dun en elegant als je iPhone zelf. De volumeknoppen, de aan/uit-schakelaar en de afgeschuinde rand van de iPhone 6 Plus worden uiterst nauwkeurig afgedekt.

Zacht kwaliteitsleder.

De iPhone 6 Plus Leather case is gemaakt uit eerste keus kwaliteitsleder, dat zacht aanvoelt en een optimale bescherming biedt voor je iPhone.

De pigmentrijke kleur is diep in het leder doordrongen. Het is geen oppervlakkig laagje dat achteraf aan het leer is toegevoegd.

Slank.

Bij het ontwerp van het hoesje is nagedacht over alle knoppen, openingen en randen van je iPhone. Het resultaat is een extreem slank profiel.

Zacht vanbinnen.

De zachte binnenzijde van microvezel - in dezelfde kleur als de buitenzijde - zorgt ervoor dat je iPhone 6 Plus er na langdurig gebruik nog altijd prachtig blijft uitzien.

Apple iPhone 6 Plus Leather Case rood