De Apple iPhone 5c hoesjes zijn net zo kleurrijk als iPhone 5c zelf. Ze zijn dan ook samen ontworpen en daarom passen ze perfect. Met zes verschillende uitvoeringen, goed voor in totaal dertig opvallende kleurcombinaties, bieden de iPhone 5c Cases meer dan alleen bescherming. Ze zijn ook gewoon leuk.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
iPhone 5c case geel
€ 29,00

Overzicht

Eigenschappen

Toon je smaak.

De iPhone 5c Case is vanuit elke hoek een opvallende verschijning. Zelfs van de voorkant. Met de iPhone 5c Case kan je de kleur van je iPhone extra beklemtonen. Of je kan talloze combinaties uitproberen, met contrastrerende kleuren.

Optimaal beschermd.

Het zachte silicone waaruit de iPhone 5c Case is gemaakt, zorgt niet alleen voor een goed gevoel omdat je iPhone beschermd is tegen krassen en vuil, het voelt ook heerlijk aan.

Perfect op maat.

De pasvorm van de hoesjes is net zo goed doordacht als de kleuren. Zo zijn zelfs de volumeknoppen kleurig ingepakt. En zijn de met precisie geboorde openingen voor de camera en luidspreker exact uitgelijnd. De binnenzijde van elk hoesje is afgewerkt met zacht microvezel, waardoor je iPhone 5c er als nieuw blijft uitzien.

Verdere kenmerken:

  • Geschikt voor iPhone 5c.