Vitra Corniches wit

Zeg niet zomaar legplankje tegen deze nieuwkomer van Vitra. De Corniche, ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec, is zowel strak als decoratief. Maar ook handig en passend in zowat elke kamer van elk interieur.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Vitra Corniche S wit
€ 79,00
Vitra Corniche M wit
€ 99,00
Vitra Corniche L wit
€ 119,00

Overzicht

Eigenschappen

Wat is een corniche?

In de volksmond is een 'corniche' een uitstekende deksteen van de gevel. Dit inspireerde designers Ronan & Erwan Bouroullec tot het ontwerpen van deze super-handige legplankjes uit hoogwaardige kunststof. De legplankjes zijn informeel, flexibel en toepasbaar in zowat elke kamer van het huis.

De kleine opbergruimte aan de muur.

De Corniches ontstonden uit de behoefte aan een kleine opbergruimte om spontaan iets weg te leggen. Je kent het gevoel wel: je komt binnen en staat met de autosleutels in de hand of een zonnebril, sjaal en paraplu. Vanaf nu is dat kleine euvel in één vlotte beweging opgelost want met de Corniche van Vitra kan men snel iets kleins kwijt. Door het erop te leggen of eraan te hangen. Simpel. Handig. Mooi passend in elk interieur. De Corniche van Vitra komt overigens ook uitstekend van pas als 'podium' voor kleine voorwerpen of beeldjes die een speciale plaats in uw huis verdienen! Het enige waar je achteraf nog aan denkt is waarom men daar niet eerder is opgekomen?

Benieuwd hoe de Corniches er bij jou thuis zullen uit zien?

Dat kom je nu heel makkelijk te weten met de Vitra Corniches App voor iPod, iPhone en iPad, die je gratis kan downloaden via iTunes. Laat je verbeelding de vrije loop, probeer verschillende combinaties, kleuren en groottes uit én zet al meteen accessoires op je Corniches. Wedden dat je ze straks absoluut hebben wil? Klik hier voor de gratis App (vereist een iPod touch, iPhone of iPad met iOS 4.3 of hoger).

Afmetingen.

S: lengte 21 cm - hoogte 11,6 cm - diepte 14,4 cm
M: lengte 35,2 cm - hoogte 8,8 cm - diepte 14,8 cm
L: lengte 45,5 cm - hoogte 8,6 cm - diepte 21,9 cm

Vitra Corniches wit