Tijdloos design.
Minimalistisch, elegant, tijdloos. De Excellence Line wordt gekenmerkt door het verfijnde en gestroomlijnde design. De strakke lijnen en het spiegelglasfront passen naadloos in elke keuken dankzij de verschillende beschikbare kleuren. De aluminium greep uit één stuk past prachtig bij het spiegelglas.
Slim automatisch koken.
Het apparaat is uitgerust met verschillende manuele en automatische programma’s. Bij de automatische programma's detecteren sensoren de hoeveelheid en de afmetingen van de bereiding om dan de gepaste bereidingswijze, met de juiste temperatuur en bereidingsduur, te selecteren.
Easycook.
EasyCook helpt bij het bereiden van meer dan 250 gerechten. Afhankelijk van het soort gerecht krijgt u met EasyCook een voorstel voor de beste bereidingswijze.
Verrukkelijk gebraden vlees.
Dankzij het draaispit braadt u vleessoorten met een asymmetrische vorm zoals kip, kalkoen of lamsbout toch perfect gelijkmatig en zelfbedruipend. Onder het spit kunt u groenten bereiden.
Functies:
De verwarming gebeurt door het grillverwarmingselement.
Detecteerd de omvang en de textuur van het te bereiden gerecht en bepaald automatisch de beste bakwijze, duur en temperatuur.
Favoriete programma's gemakkelijk opslaan en snel selecteren.
ideaal voor ovenschotels, gratins en stoverijen: de vochtigheid van de ingrediënten blijft behouden.
Hoogwaardige stukken vlees op behoedzame wijze bereiden.
- Automatische omschakeling zomer-/wintertijd
De tijd schakelt automatisch om naar zomer-/wintertijd.
De verwarming gebeurt met verwarmingselementen boven en onder.
Perfect voor het nabakken van plaatkoek- of pizzabodems en voor het inkoken.
Deze bedrijfsmodus dient voor het warmhouden van gerechten direct nadat deze zijn bereid in hete toestand
De verwarming gebeurt door het grillverwarmingselement. De kookruimte wordt door de warmeluchtblazer gelijkmatig gecirculeerd.
Helpt je bij het kiezen van de ideale instellingen. Voor diverse levensmiddelen en gerechten zijn optimale insteltips beschikbaar.
De lucht in de kookruimte wordt door een verwarmingselement in de achterwand van de kookruimte verwarmd en gelijkmatig gecirculeerd.
Energiebesparend programma om gratins en ovenschotels te bereiden.
Om borden op te warmen.
Energiebesparend, geschikt voor gratins en stoofschotels.
- Boven-/onderwarmte vochtig
Bijzonder geschikt om op een legbord te bakken.
De verwarming gebeurt met warme lucht en onderwarmte. De bodem van het bakgoed wordt intensiever gebakken.
Een hele resem recepten die een bron van inspiratie kunnen zijn.
Laat jezelf inspireren door de wereld van V-ZUG in onze winkel in Ninove. Daar kan je de toestellen in het echt bekijken én persoonlijk advies ontvangen.