String Furniture

bureaublad

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek met legplanken, ladeblokken, kasten én zelfs een thuisbureau met alles erop en eraan!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 143,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de zijpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. Kies tussen een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - of een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit gelakt metaal en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

Work Desk.

De perfecte plaats voor je iPad, notebook of desktop computer in de woonkamer. Met de String work desk - letterlijk een bureaublad - integreer je een compact thuisbureau in een String opstelling met rek of kast. Het is gezellig én praktisch, want je hebt alles direct bij de hand. Het is ook ideaal voor de kinderkamer, de hobbykamer of je thuiskantoor. De work desk is gemaakt uit houtfineer en haakt eenvoudig in de metalen zijpanelen met een diepte van 30 cm. De desk is in de zijpanelen bovendien in hoogte verstelbaar. 

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Lengte 78 cm - diepte 58 cm

String Furniture bureaublad