Set van Era 100-speakers

Met twee speakers in dezelfde kamer is het dubbel genieten. Bereid je voor op een nog breder stereogeluidsveld en een indrukwekkende sweet spot. Of transformeer twee kamers met rijk stereogeluid, diepe bass en stembediening voor al je muziek!

* Verplichte velden

Prijs

€ 558,00

€ 498,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Superieure geluidskracht.

Het next-gen akoestische binnenwerk brengt je muziek tot leven met gedetailleerde stereoseparatie en diepe bass bij elk volume.

Klein formaat voor grootse veelzijdigheid.

Plaats deze speaker waar je maar wilt luisteren. Het compacte design past overal. Of het nu op je boekenplank, aanrecht, bureau of nachtkastje is.

Speelt vanaf elke dienst of apparaat.

  • WiFi, de beste geluidservaring.

Stream audio in de hoogste kwaliteit van waar je maar wilt. Zonder onderbrekingen van telefoontjes of notificaties.

  • Bluetooth, altijd verbonden.

Met één druk op de knop kunnen jij, je familie en je vrienden rechtstreeks vanaf een gekoppeld bluetooth-apparaat streamen.

  • Lijningang, ontdek nieuwe mogelijkheden.

Verbind een platenspeler, computer of andere geluidsbron met een aux-kabel en de lijningangsadapter.

Stelt zichtzelf voor je af.

Met één tik in de Sonos-app analyseert Trueplay tuning-technologie de unieke akoestiek van je ruimte en optimaliseert het de EQ van de speaker. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is.

Jouw stem, jouw keuze!

Era 100 is zo ontworpen dat je makkelijk en met een gerust hart kunt luisteren omdat je privacy op meerdere manieren kan worden beschermd.
Deactiveer al je spraakassistenten door op de tekstballon bovenop de speaker te tikken. Het lampje schakelt ook uit. Je hebt dan nog wel toegang tot andere functies waarvoor de microfoon nodig is, zoals Trueplay.
Zorg dat niemand per ongeluk je spraakassistent activeert door de schakelaar aan de achterkant van de speaker uit te zetten. Hierdoor wordt alle voeding naar de microfoonhardware uitgeschakeld voor extra beveiliging.

Inhoud van de verpakking:

  • 2x Era 100
  • Stroomkabel 2m
  • Informatie
Sonos set van twee Era 100-speakers