iPhone 8 nu verkrijgbaar.
 
Oogstrelend slim.
iPhone 8 heeft een gloednieuw design uit glas, een nog betere camera en de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone. Draadloos opladen gaat moeiteloos. En met augmented reality worden er dingen mogelijk die je eerder voor onmogelijk hield. iPhone 8. Een nieuwe generatie iPhone.

Een iPhone van glas.

iPhone 8 is bijna helemaal gemaakt uit glas. Een nieuw soort glas, verstevigd met lasergelast staal en een band van aluminium dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt. Het glas van iPhone 8 is het sterkste ooit in een smartphone, zowel aan de voor- als achterkant. En dankzij de glazen achterkant kan je je iPhone eenvoudig draadloos opladen. iPhone 8 is tot op de micrometer water- en stofbestendig en is verkrijgbaar in nieuwe uitvoeringen in spacegrijs, zilver en goud.

Retina HD-display. Nu met True Tone.

Dankzij het Retina HD-display van iPhone 8 ziet alles op je scherm er nog natuurlijker uit. True Tone-technologie stemt de witbalans automatisch af op het omgevingslicht. Zo kun je alles dus veel beter zien, waar je ook bent en wat je ook doet. De brede kleurweergave en het hoog contrast maken je foto’s net zo levendig als in het echt. En door de dual-domain-pixels blijft het scherm vanuit bijna elke hoek perfect zichtbaar. In het Retina HD-display van iPhone 8 is 3D Touch geïntegreerd. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. Zodat je op nog meer manieren met je apps aan de slag kunt.
iPhone 8

Natuurlijke kleuren
Hoog contrast.
Haarscherp.De populairste camera ter wereld. Nu nog beter.

iPhone 8 is voorzien van een nieuwe generatie 12-MP camera. Die is nog een pak geavanceerder dan de camera in iPhone 7 en heeft voorts een grotere en snellere sensor, een nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeld­stabilisatie voor foto’s en video’s. Daarnaast is Portretmodus op iPhone 8 Plus verder verbeterd. Hiermee creëer je een nog scherpere voorgrond en een mooi onscherpe achtergrond. De twee camera’s in iPhone 8 Plus en de nieuwe technologie voor gezichtswaarneming zorgen in Portretmodus voor fraaie fotostudio-effecten. Met de groothoek- en telelenscamera’s op iPhone 8 Plus kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s.

 De smartphone met de krachtigste en slimste chip ooit.

iPhone 8 is uitgerust met de nieuwe krachtige en intelligente A11 Bionic-chip. De vier efficiency-cores zijn tot 70 procent sneller dan de A10 Fusion-chip in iPhone 7. Een prestatiecontroller van de tweede generatie geeft een energieboost precies wanneer je het nodig hebt. En de batterij gaat nog steeds even lang mee. De A11 Bionic-chip is de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en -games die je met andere ogen naar de wereld laten kijken.

 
Draadloos opladen in een draadloze wereld.

iPhone 8 is helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Hij wordt geleverd met een Lightning-naar-USB-kabel en stroomadapter, maar je hebt eigenlijk zelfs geen oplaadkabel meer nodig. Dankzij de glazen achterkant en een efficiënt oplaadsysteem hoef je je iPhone 8 alleen maar neer te leggen om hem op te laden. Dat kan via draadloze oplaadmatten en -stations, die je steeds vaker ook in hotels, cafés en luchthavens over de hele wereld aantreft. En volgend jaar komt van Apple de elegante, superdunne nieuwe AirPower-mat op de markt. Daarmee kun je meerdere toestellen (zoals je iPhone, Apple Watch en AirPods) draadloos opladen, zonder dat je ze precies op een bepaald punt hoeft te plaatsen.

 
iPhone 8

AirPower.
Draadloos opladen.
Drastisch eenvoudiger.Stereo­speakers met meer power en meer dynamiek.

iPhone 8 heeft vernieuwde stereospeakers met een diepere bas en tot 25 procent meer volume. Dus zet je geluid gerust wat harder en geniet van beter klinkende muziek, video’s en telefoongesprekken via de speaker.

 
iOS 11. Het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturings­systeem ter wereld.

iOS is het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturings­systeem ter wereld. Het is zo ontworpen dat je maximaal voordeel haalt uit je iPhone. De interface is prachtig en makkelijk te gebruiken. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. Als je iOS eenmaal hebt ervaren, snap je waarom iPhone zo geliefd is. En door gebruik te maken van de nieuwste AR-technologie kun je nu je huis digitaal inrichten, een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. De mogelijk­heden zijn eindeloos. iOS heeft de meeste AR-games en -apps en is daarmee ook het grootste augmented reality-platform ter wereld.

 
iPhone 8 iOS 11

iOS 11
Een grote stap
voor iPhone.

Uitvoeringen en prijzen.

 

Twee maten.

  • iPhone 8 met een 4,7-inch Retina HD-display
  • iPhone 8 Plus met een 5,5-inch Retina HD-display en dubbele camera.

 

Kleuren en opslagcapaciteit.

  • Kleuren: zilver, goud (nieuwe uitvoering) en spacegrijs.
  • Opslagcapaciteit: 64 of 256 GB.

 

Prijzen.

  • iPhone 8: € 809 (64 GB) en € 979 (256 GB)
  • iPhone 8 Plus: € 919 (64 GB) en € 1089 (256 GB).
 

Nu verkrijgbaar.

Bestel 'm hier.

.