Muuto 70/70 tafel

De 70/70 tafel van Muuto - de naam verwijst naar het onderstel - straalt Scandinavische eenvoud uit, degelijkheid, warmte en strakke geometrie. Deze Muuto tafel past met zijn industrieel kader in gegoten aluminium en warm, gelaagd hout in élk interieur.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 1.649,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Lichte, zwevende indruk.

Het eerste wat je opmerkt aan de Muuto 70/70 tafel is zijn lichte en zwevende indruk. De tafel, een ontwerp van het Zweedse design- en architectenkantoor TAF Architects, valt op door zijn minimalistisch design. Twee strakke aluminium frames van exact 70 cm breed op 70 cm hoog laten het laminaat tafelblad visueel zweven. Over elk detail - hoe klein ook - is eindeloos nagedacht. De tafel mag dan een zwevende indruk geven, de ontwerpers lieten niets aan het toeval over. Zo bepaalden ze tot op de mm waar de frames onder het blad moeten komen voor een maximaal comfort en perfecte combinatiemogelijkheden met zowat alle stoelen.

Gelaagd hout voor een warme uitstraling.

De combinatie van het industrieel design van de aluminium frames met het gelaagde hout aan de zijkanten van het laminaatblad geeft de 70/70 tafel een warme uitstraling. De 70/70 tafel is een perfect uitgebalanceerd ontwerp dat door zijn materiaalkeuze en design in elk interieur tot zijn recht komt, zowel als eettafel, maar ook als bureau.

Afmetingen.

Small: lengte 170 cm - breedte 85 cm - hoogte 73 cm
Medium: lengte 225 cm - breedte 90 cm - hoogte 73 cm
Large: lengte 255 cm - breedte 108 cm - hoogte 73 cm
Extra large: lengte 295 cm - breedte 108 cm - hoogte 73 cm