Eindeloos veel mogelijkheden binnen handbereik.
Deze volledig uitgeruste bakoven met extra stoomfunctie biedt thuiskoks een waaier aan mogelijkheden om hun gerechten te bereiden. De combinatie van klassieke bakprogramma's met een stoomprogramma staat garant voor krokante gerechten met een mooi gekleurd laagje, die sappig en zacht aanvoelen.
Hoge precisie voor perfecte texturen.
Met het gepatenteerde SlowCooking-programma is het eenvoudig om een perfect gegaard stukje vlees te bereiden. Het voorzichtige gaarproces en de driepuntskernthermometer zorgen ervoor dat de kerntemperatuur steeds onder controle blijft en je vlees mooi gelijkmatig gaart, ongeacht de grootte en vorm. Het enige wat je hoeft te doen, is vooraf de juiste instellingen kiezen en genieten van het overheerlijke resultaat.
Minimalistisch, elegant en tijdloos.
De Excellence Line valt meteen in de smaak met zijn fijne en gestroomlijnde design dat de tijd moeiteloos trotseert. De strakke lijnen passen bij elke keukenstijl en het spiegelglasfront is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De deurgreep is gemaakt uit één stuk aluminium dat het spiegelglas nóg fijner maakt.
EasyCook.
EasyCook helpt bij het bereiden van meer dan 250 gerechten. Afhankelijk van wat je precies wil bereiden, stelt dit programma automatisch de juiste instellingen voor.
Regenereren.
Deze functie combineert Stomen en Hete lucht, zodat je eerder bereide maaltijden snel, gemakkelijk, gezond en veilig kunt opwarmen.
Vacuisine.
Waar professionele koks een au bain-marie gebruiken om ingrediënten perfect te garen, kan je voortaan met stoom perfect hetzelfde resultaat verkrijgen. Ingrediënten die te gaar of juist niet gaar genoeg zijn? Daar hoef je niet meer mee in te zitten.
Functies:
Ideaal om diverse levensmiddelen behoedzaam en vers te bereiden.
De verwarming gebeurt door het grillverwarmingselement. De kookruimte wordt door de warmeluchtblazer gelijkmatig gecirculeerd.
Helpt je bij het kiezen van de ideale instellingen. Voor diverse levensmiddelen en gerechten zijn optimale insteltips beschikbaar.
Favoriete programma's gemakkelijk opslaan en snel selecteren
De lucht in de kookruimte wordt door een verwarmingselement in de achterwand van de kookruimte verwarmd en gelijkmatig gecirculeerd. Stoomtoevoer kan de energieoverdracht op het gerecht verbeteren. Stoom boven 100° C is niet zichtbaar.
Energiebesparend programma om gratins en ovenschotels te bereiden.
Om bakjes, babyflessen en bokalen te steriliseren.
Sous-vide garen is het gaar koken van gerechten in vacuüm afgesloten zakjes bij een lage en exact afgestelde temperatuur in de Combi-Steam.
Om broodjes en bladerdeeg te bakken met een automatische stoomfase voor een optimaal resultaat.
- Automatische omschakeling zomer-/wintertijd
De tijd schakelt automatisch om naar zomer-/wintertijd.
De verwarming gebeurt met verwarmingselementen boven en onder
Perfect voor het nabakken van plaatkoek- of pizzabodems en voor het inkoken.
Deze bedrijfsmodus dient voor het warmhouden van gerechten direct nadat deze zijn bereid in hete toestand.
Voor het opwarmen van verfrissende doekjes, warme kompressen, massagestenen, enz.
De verwarming gebeurt door het grillverwarmingselement.
Detecteert de omvang en de textuur van het te bereiden gerecht en bepaalt automatisch de beste bakwijze, duur en temperatuur.
Behoedzaam regenereren van voorgekookte gerechten.
De lucht in de kookruimte wordt door een verwarmingselement in de achtergrond van de kookruimte verwarmd en gelijkmatig gecirculeerd.
Ideaal voor ovenschotels, gratins en stoverijen. De vochtigheid van de ingrediënten blijft behouden.
Automatisch regenereren van voorgekookte gerechten. Geen temperatuur- en tijdsinstellingen nodig.
Hoogwaardige stukken vlees op behoedzame wijze bereiden.
Om borden op te warmen
- Geïntegreerd reinigingsprogramma
Automatische reinigingsprogramma's met en zonder reinigingsmiddel
Energiebesparend, geschikt voor gratins en stoofschotels
- Boven-/onderwarmte vochtig
Bijzonder geschikt om op een legbord te bakken.
De verwarming gebeurt met warme lucht en onderwarmte. De bodem van het bakgoed wordt intensiever gebakken.
- Een hele resem recepten die een bron van inspiratie kunnen zijn.