Baobab geurdiffuser

Totem Stones Marble

De Totem Marble geurdiffusers zijn met de mond geblazen. In de kleur van het glas komt het weelderige marmer terug, en de zwarte en zilverkleurige keramische doppen passen perfect bij de fles. Een heerlijke geur van leder, herfsthyacint en bessen vullen je ruimte.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 180,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Geurstokjes.

Bij de Stones Marble geurdiffuser levert Baobab Collection standaard zwarte geurstokjes mee.

Afmetingen.

Mini: inhoud 250 ml - hoogte 15 cm
Medium: inhoud 2 l - hoogte 28 cm

Baobab geurdiffuser Totem Stones Marble