Toon je foto’s, films, apps en eigenlijk zowat je hele iPad, iPhone of iPod touch op groot scherm: je HD-tv, VGA-projector of -beeldscherm zodat iedereen kan meegenieten!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lightning naar VGA-Adapter
€ 55,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Sluit je iPad, iPhone of iPod touch aan op televisies, beeldschermen en projectoren met een VGA-poort en geef het scherm van je iOS-toestel in synchrone weergave weer. Synchrone weergave betekent dat je de hele inhoud van je iPod touch, iPad en iPhone - dus àlles wat er op je toestel te zien is - volledig identiek weergeeft op groot scherm. Zo kan je websites, maar ook apps en diapresentaties makkelijk vertonen op groot scherm in maximaal 1080p full-HD-beeldkwaliteit.
  • Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-VGA-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je iOS-toestel en via een afzonderlijk verkrijgbare VGA-kabel op de VGA-ingang van je tv of projector.
  • Geschikt voor toestellen met een Lightning-connector: iPad Pro, iPad Air (1 en 2), iPad Retina (vierde generatie), iPad mini (vanaf de eerste generatie) iPhone (vanaf iPhone 5) en iPod touch (vijfde en zesde generatie).
Incase Compact Sleeve 15-inch MacBook Pro