Toon je foto’s, films, apps en eigenlijk zowat je hele iPad, iPhone of iPod touch op groot scherm: je HD-tv, VGA-projector of -beeldscherm zodat iedereen kan meegenieten!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lightning naar VGA-Adapter
€ 55,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Sluit je iPad, iPhone of iPod touch aan op televisies, beeldschermen en projectoren met een VGA-poort en geef het scherm van je iOS-toestel in synchrone weergave weer. Synchrone weergave betekent dat je de hele inhoud van je iPod touch, iPad en iPhone - dus àlles wat er op je toestel te zien is - volledig identiek weergeeft op groot scherm. Zo kan je websites, maar ook apps en diapresentaties makkelijk vertonen op groot scherm in maximaal 1080p full-HD-beeldkwaliteit.
  • Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-VGA-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je iOS-toestel en via een afzonderlijk verkrijgbare VGA-kabel op de VGA-ingang van je tv of projector.
  • Geschikt voor toestellen met een Lightning-connector: iPad Pro, iPad Air (1 en 2), iPad Retina (vierde generatie), iPad mini (vanaf de eerste generatie) iPhone (vanaf iPhone 5) en iPod touch (vijfde en zesde generatie).