Logitech ERGO M575 muis met trackball

Minimaliseer beweging en maximaliseer comfort met ERGO M575, een draadloze trackball met een geronde vorm en soepele, responsieve duimbediening. Hij hoeft niet verplaatst te worden en is daarmee perfect voor krappe werkplekken.

* Verplichte velden

Prijs

€ 54,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Werken binnen je comfortzone.

Minimaliseer beweging en maximaliseer comfort met ERGO M575, een draadloze trackball met een geronde ergonomische vorm. Je hand en arm blijven ontspannen, omdat je jouw arm niet hoeft te bewegen om de cursor te verplaatsen. De vloeiende en responsieve duimbediening kan overal worden gebruikt, en aangezien de ERGO M575 gewoon op dezelfde plaats kan blijven, is deze perfect voor krappe werkplekken.

Gevormd naar handen zoals de jouwe.

ERGO M575 is ontworpen en ontwikkeld om ergonomisch in de hand te liggen. Je hand en arm blijven ontspannen, omdat je jouw arm niet hoeft te bewegen om de cursor te verplaatsen.

Duim omhoog.

Ga ergonomisch verantwoord aan het werk met uiterst precieze trackballbediening. Je duim gaat soepel over het gladde oppervlak van de trackball dankzij een transparante coating. En de hoogwaardige optische sensor zorgt voor fantastische nauwkeurigheid met een uiterst laag energieverbruik.

Meer ruimte voor alles.

De ERGO M575 is een zeer compacte oplossing omdat je de muis niet hoeft te verplaatsen om de cursor te bedienen. Daarmee is deze muis ideaal voor krappe werkplekken of voor mensen met een bureautafel vol papieren of persoonlijke spullen (en soms een kommetje ontbijtgranen).

Aantal knoppen.

5 (Links- en rechtsklikken, vorige/volgende, scrollwiel met middenklik)

Batterij.

  • Batterijtype: 1 x AA-batterij (meegeleverd)
  • Batterijlevensduur met Unifying-USB-ontvanger: tot 24 maanden

Afmetingen.

Hoogte 13,4 cm - breedte 10 cm - diepte 4,8 cm
Gewicht 145 g