Belkin Pro 3-in-1 draadloze lader

met MagSafe

Deze handige 3-in-1 draadloze lader levert tot 15 W om je iPhone 12 zo snel mogelijk op te laden! Dankzij MagSafe-technologie kan je jouw iPhone 12 tegen de laadstandaard plaatsen voor een veilige verbinding.

* Verplichte velden

Prijs

€ 149,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Draadloos opladen tot 15W.

Laad je nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 Pro op een veilige manier zo snel mogelijk op. De lader levert tot 15 W wat betekent dat je de batterij van je toestel ook snel een boost kunt geven wanneer u zich 's ochtends klaar maakt voor vertrek.

Allemaal tegelijk.

Laad je iPhone 12 of iPhone 12 Pro, Apple Watch en AirPods tegelijk op met de 3-in-1 MagSafe draadloze lader. De lader is voorzien van een MagSafe 15W-laadstandaard voor het draadloos opladen van je nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 Pro, een magnetische laadmodule voor je Apple Watch en een laadoppervlak voor het draadloos opladen van je AirPods.

Landscape- of portraitstand.

Lees je berichten in de portretstand en kantel je iPhone om video's in de landschapstand te bekijken. Dankzij de MagSafe-bevestiging kan je dit heel eenvoudig in één vloeiende beweging doen en lijkt het alsof je toestel zweeft.

Moderne vormgeving.

De hoogwaardige roestvrijstalen afwerking complementeert je nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 Pro en andere Apple-apparaten. Dankzij de goed doordachte, moderne vormgeving past de lader in elke ruimte, van kantoor tot woonkamer.

Weergavestatus.

Een wit ledlampje geeft aan dat je AirPods op de juiste plek liggen en optimaal worden opgeladen. Een oranje ledlampje waarschuwt je wanneer je AirPods niet op de juiste plek liggen of als er een vreemd voorwerp het opladen hindert.