Zens Magnetic Nightstand

De Magnetic Nightstand Charger is een kwalitatieve en compacte draadloze oplader. Het innovatieve converteerbare ontwerp van deze oplader zorgt ervoor dat je een iPhone 12 en hoger kunt opladen in zowel portret- als landschapsmodus.

Prijs

€ 49,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Innovatief ontwerp.

Met de Zens Magnetic Nightstand Charger kan je jouw iPhone 12 en nieuwer of je AirPods met een MagSafe case op een betrouwbare en handige manier draadloos opladen. Door het innovatieve ontwerp kan je een iPhone opladen in zowel portret-als landschapsmodus. Gebroken laadkabels die moeten worden vervangen behoren voortaan tot het verleden. Plaats je iPhone of AirPods op de oplader en het oplaadproces start automatisch. De Magnetic Nightstand Charger beschikt over 15W snelladen en ondersteunt 7.5 Apple Fast Charge.

Apple StandBy modus.

Wanneer je iPhone niet in gebruik is kan deze horizontaal op een Zens draadloze oplader worden geplaatst. Dit activeert automatisch de StandBy mode. Er verschijnt een volledig scherm met in één oogopslag allerlei informatie: verschillende klokstijlen, kalender, weersinformatie of aanpasbare widgets via Smart Stack. Daarom is de Apple StandBy mode in combinatie met deze Zens draadloze oplader de ultieme vervanging van verouderde wekkers.

Inhoud van de verpakking.

  • Magnetic Nightstand Charger
  • 20W voedingsadapter inclusief netsnoer
  • Adapter plugs: type A (USA), type C (EU) & type G (VK)
  • Snelle installatiegids
  • Handleiding
  • Registratiekaart voor verlengde garantie
Scratch set van 2 bordspellen tuin