Woud Dot hanglampen

Met de Dot hanglampen van het Deense merk Woud haal je een rasechte sfeermaker in huis. Het opaalglas onderaan zorgt voor een gelijke verspreiding van het licht en bovenaan zoekt het licht zijn weg doorheen het geperforeerd metaal. Een schitterend schouwspel dat tot de verbeelding leidt!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs:

€ 179,00

€ 89,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Functionele sfeermaker.

Met de Dot Pendant haal je een functioneel en gezellig licht in huis. De lamp combineert geperforeerd metaal met opaalglas, voor een gelijke verspreiding van het licht. Ze is verkrijgbaar in 3 maten en 2 kleuren (wit en zwart), die je naar eigen smaak kan combineren en laten schittereren in huis, mét of zonder licht.

Textielkabel.

De Dot Pendant beschikt over een textielkabel van wel 3 meter lang. Je kan de lamp makkelijk aan het plafond bevestigen. Ze is geschikt voor een E14 lampje van maximaal 25 watt (lichtbron niet meegeleverd).

Rikke Frost.

Dot Pendant is ontworpen door de Deense designer Rikke Frost. Zij ontwierp een functioneel, gezellig én speels licht dat in alle omstandigheden tot de verbeelding leidt. Om het met haar woorden te zeggen: Love shine a light!

Afmetingen.

Small: diameter 12 cm - hoogte 13 cm - koordlengte 3 m
Large: diameter 12 cm - hoogte 21 cm - koordlengte 3 m

Woud Dot hanglampen