Vitra Soft Pad Chair EA 217

De EA 217 Soft Pad Chair is een bureaustoel met een slank aluminiumprofiel met daarop een stoffen of leren kussens genaaid. Hierdoor heeft de stoel een luxe en zachte uitstraling.

Prijs

€ 3.420,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Buitengewoon comfortabel.

De Aluminium Chair, in 1958 ontworpen door Charles en Ray Eames, oogt ook vandaag nog zeer fris en modern. Het vooruitstrevende van deze draaibare bureaustoel zit 'm in de zitting en het kantelmechanisme. Charles en Ray Eames stapten bewust af van het gebruik van de klassieke zitschaal. In de plaats daarvan namen ze stof en leer om tussen twee aluminium zijprofielen op te spannen. Het resultaat is een strakke en tegelijk ook elastische zitting die zich aan het lichaam aanpast.

Uniek kantelmechanisme.

De combinatie van de flexibele zitting en het kantelmechanisme, dat kan worden afgesteld op je gewicht van de gebruiker, garandeert een ongeëvenaard zitcomfort.

Materialen.

De Aluminium Chair bureaustoelen zijn verkrijgbaar met armleuningen en een vijfsteronderstel in verchroomd of gepolijst aluminium. Ze zijn leverbaar met harde wielen voor tapijt of zachte wielen voor harde vloeren.

30 jaar garantie.

Vitra produceert de stoelen uit de Aluminium serie al tientallen jaren in dezelfde topkwaliteit. De Zwitserse fabrikant is dan ook zeker van zijn stuk en geeft op de Aluminium Chair een garantie van wel 30 jaar.

De prijs vermeld is de startprijs & hangt af van de afwerking van de bureaustoel.

Vitra Soft Pad Chair EA 217