Vitra Joyn 2 Platform

Deze Vitra Joyn Platform is veel meer dan een kantoormeubel. Vitra past hun collectie meubilair continu aan, aan nieuwe behoeften en technologieën. Op deze manier kan de dynamiek in moderne kantoren op een goede manier weergegeven worden. De ruimte die voor iedere werkplek voorzien wordt, is in principe flexibel.

Overzicht

Eigenschappen

Werkplek en vergadertafel.

Op kantoren is een vaste werkplek niet altijd aanwezig. Flexwerken is dan de norm en mocht je even willen werken, dan is de Vitra Joyn ook ideaal toe te passen als aanlandplek en niet alleen als overlegtafel. Combineer deze tafel met het Vitra Joyn 2 scherm en creëer uw eigen stilte werkplek. Dit scherm is ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Doordat deze tafel over elektra- en kabelbeheersystemen beschikt, is het een flexibel systeem dat zich heel gemakkelijk steeds weer opnieuw laat configureren.  
Met de Vitra Joyn tafel is voorzien van meerdere elementen die handig zijn voor de werknemers anno nu, namelijk een handige opening voor stekkers in de desk.  
Ook is er een stopcontact aanwezig aan de onderkant van de tafel zelf, waardoor deze niet zichtbaar, maar wel praktisch is voor het werk.  
Bovendien kunt u de Vitra Joyn tafel eenvoudig onderhouden door middel van een vochtige doek.

Ontdek Joyn 2 en de mogelijkheden ervan in onze winkel. We helpen je graag verder met de configuratie.