Pure eenvoud en zuivere lijnen. Weg met alle overbodige details. Alles van de Wattman lamp van Universo Positivo - een op en Belgisch merk - mag gezien worden.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Universo Positivo Wattman wit
€ 75,00

Overzicht

Eigenschappen

Less is more.

Door de eenvoud van het ontwerp spreekt Wattman voor zichzelf. De vormgeving bestaat enkel uit een massief houten fitting op een rank metalen frame. Het snoer, de peer en de fitting - alles wat in de meeste andere lampen wordt weggewerkt - mag bij Wattman juist wél gezien worden. Wattman is een multifunctioneel lampje dat zich perfect thuisvoelt in nagenoeg elk interieur. Gebruik hem als bureaulampje of geef hem een leuke plek in huis, op de kast, boekenplank of nachttafeltje.

Puur Belgisch.

Universo Positivo (UP) kwam in september 2013 op de markt als spin-off van het Belgische meubelmerk Ethnicraft. UP maakt eigentijds en multifunctioneel Europees meubilair en veelzijdige accessoires. De collectie biedt een verrassende mix tussen gelakt metaal en massief eik en combineert Belgisch vakmanschap met een verfrissend, minimalistisch en eenvoudig design.

Verdere kenmerken:

  • Metalen behuizing met poedercoating toplaag.
  • Massief eiken fitting.
  • Zwart snoer.
  • Geschikt voor elke standaard E27-lamp (niet meegeleverd).
  • Je kan de lamp in de 2 richtingen van het ontwerp gebruiken: naar binnen of buiten en met de lamp naar boven of onder gericht.

Afmetingen

Breedte 22 cm - hoogte 18 cm - diepte 16 cm

Universo Positivo Wattman wit