Universo Positivo

Cone hanglamp

De Cone lamp van Universo Positivo brengt zowel sfeer als gezelligheid en een helder licht in huis. De lamp combineert de warmte van hout met een strakke kap in gepoedercoat metaal.

Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Cone lamp long zwart

€ 55,00

€ 31,95

Overzicht

Eigenschappen

Strakke eenvoud.

De Cone lamp van Universo Positivo valt op door zijn strakke eenvoud. De warme uitstraling van massief eik gaat naadloos over in het minimalistisch karakter van gelakt metaal.

Puur Belgisch met een warme, Scandinavische touch.

Universo Positivo (UP) kwam in september 2013 op de markt als spin-off van het Belgische meubelmerk Ethnicraft. De collectie combineert Belgisch vakmanschap met een verfrissend, minimalistisch en eenvoudig design en een warme, haast Scandinavische touch.

Combineren.

Breng sfeer en gezelligheid in huis en combineer de Cone small lampen met de 2 andere maten in de reeks: small en fat. De Fat Cone lamp is de grootste met een diameter van 17 cm en een lengte van 18 cm, terwijl de Cone small de kleinste lamp uit de reeks is met een diameter van 9,5 cm en een lengte van 14 cm.

E27.

Universo Positivo raadt een led-lamp van 10 watt aan voor gebruik in de Cone-reeks, maar elke lamp met een E27-fitting is mogelijk. Een lichtelement wordt niet standaard meegeleverd met de Cone lampen.

Afmetingen.

Diameter 8 cm - breedte 8 cm - lengte 16 cm

Universo Positivo Cone hanglamp long zwart