Box Light van Universo Positivo laat elke ruimte subtiel baden in licht. Met Box Light breng je gegarandeerd sfeer in huis, of je hem nu op de grond plaatst, op een boekenplank of nachtkastje.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Universo Positivo Box Light grijs
€ 189,00

Overzicht

Eigenschappen

Licht in een doosje.

Met Box Light creëert Universo Positivo, een op en top Belgisch merk, sfeer en warmte in een industrieel ontwerp. De industriële, metalen behuizing zorgt voor een schitterend contrast met de eiken binnenkant, terwijl de ingebouwde Led-lamp discreet haar licht laat schijnen. Het resultaat is een subtiel spel van licht en schaduw in een industrieel design met een warme uitstraling. Met Box Light breng je makkelijk de juiste sfeer in huis en leg je subtiele accenten in je interieur.

Puur Belgisch met een warme, Scandinavische touch.

Universo Positivo (UP) kwam in september 2013 op de markt als spin-off van het Belgische meubelmerk Ethnicraft. UP maakt eigentijds en multifunctioneel Europees meubilair en veelzijdige accessoires. De collectie biedt een verrassende mix tussen gelakt metaal en massief eik en combineert Belgisch vakmanschap met een verfrissend, minimalistisch en eenvoudig design en een warme, haast Scandinavische touch.

Verdere kenmerken:

  • Metalen behuizing met poedercoating toplaag.
  • Binnenkant uit massief eik.
  • Standaard geleverd met LED-lamp en 2 meter lange zwarte kabel.
  • Niet geschikt voor gebruik buiten.

Afmetingen

Lengte 15 cm - breedte 15 cm

Universo Positivo Box Light grijs