TwelveSouth HiRise Pro met MagSafe-aansluiting

De Twelve South HiRise Pro verstelbare standaard voor MacBook met Magsafe-aansluiting is een hoogwaardige bureaustandaard waarmee je prettiger kunt werken. Met deze standaard stel je zelf een comfortabele hoogte in en kijk je tijdens videogesprekken recht in de camera.

Prijs

€ 89,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken.

Als je meerdere schermen gebruikt, zet je de standaard er gewoon naast. Plaats je MacBook erop, kies de gewenste hoogte en je bent klaar om aan de slag te gaan.

De HiRise Pro is de eerste en enige laptopstandaard met een plek om je MagSafe-oplader te bevestigen. Plaats je iPhone of AirPods op het zachte, leren laadstation en laad je device op terwijl je aan het werk bent. MagSafe-oplader ergens mee naartoe nemen? Til de standaard op om de oplader eruit te halen.

De geperforeerde, verstelbare standaard van metaal en vegan leer past perfect bij de Pro-accessoires van Apple, zoals de zilveren Macbook Pro, de Studio Display, het Magic Keyboard en de Magic Mouse. Met de HiRise Pro verander je niet alleen de hoogte van je MacBook, maar til je ook de look van je werkplek naar een hoger niveau.