Apple iPad mini

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 7,9-inch Retina-display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil, waarmee je je grootste ideeën vastlegt waar die maar in je opkomen. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.

Ideale studiegenoot.

Met een iPad ga je met plezier terug naar school! Een iPad is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe iPad gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent.

5% korting voor leerlingen, studenten en leerkrachten.

Tot en met 30 september 2019 genieten leerlingen, studenten en leerkrachten bij Pure Lifestyle van 5% korting op elke iPad, dus ook iPad mini.

Actievoorwaarden.

Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Je ziet ze dus niet online. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén iPad per klant. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en is voorbehouden voor studenten en leerkrachten. Meer info op onze nieuwspagina.


Design

Ideaal maatje voor onderweg.

iPad mini is dun, licht en draagbaar, en dus ideaal voor onderweg. Hij weegt amper 300 gram en is 6,1 mm dun. Je houdt hem makkelijk vast in één hand en omdat hij zo compact is, heb je 'm ook direct beet zodra je hem nodig hebt.

Snelle wifi- en 4G-verbindingen.

Met iPad mini surf je vlot op het internet dankzij snelle wifi- en 4G*-verbindingen (*op een iPad mini met Wifi + Cellular).

Tot 10 uur autonomie.

Met een volgeladen batterij haal je een autonomie van wel 10 uur, goed voor een hele dag werk en ontspanning.

Touch ID en Apple Pencil.

iPad mini is geschikt voor Apple Pencil en is uitgerust met Touch ID, veilige vingerafdrukherkenning.


Prestaties

Compact én boordevol power.

De nieuwe iPad mini is tot drie keer sneller dan zijn voorganger, iPad mini 4. De A12 Bionic-chip met Neural Engine zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Dankzij realtime machine learning kan de chip patronen herkennen, voorspellingen doen en leren door ervaring. Met al dit vermogen kun je apps als Adobe Photoshop CC gebruiken, augmented reality ervaren, of een game spelen met graphics waar je helemaal in opgaat.


Retina-display

Het gaat niet om het formaat van het display, wél om de kwaliteit van de pixel.

Het 7,9-inch display van iPad mini bevat maar liefst 3 miljoen pixels. En ze tellen allemaal mee. Of je nu in het park zit te lezen of thuis een video bewerkt, de hoge helderheid, de brede kleur­weergave en de antireflectie­­­coating zorgen voor natuur­getrouwe details en haarscherpe tekst. En met True Tone wordt de witbalans dynamisch aangepast, zodat afbeeldingen er in alle soorten licht levensecht uitzien.


Camera's

Maak adembenemende foto's. Film in HD. Speel met AR.

Met de camera’s aan de voor- en achterkant van iPad mini maak je schitterende foto’s en video’s. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt ook FaceTime-gesprekken voeren met je vrienden, documenten scannen en annoteren, of zelfs met augmented reality de nieuwe inrichting van je woonkamer bekijken.

8-MP camera achteraan

7-MP FaceTime HD-camera vooraan

Video's opnemen en bewerken

Apple Pencil

Mooie match met mini.

Met Apple Pencil wordt er op iPad mini nog veel meer mogelijk. Voeg de twee samen en je maakt van iPad mini een notitieblok dat je overal mee naartoe neemt. Zo kun je notities maken, documenten ondertekenen en formulieren invullen. Of je meest creatieve ideeën vastleggen door te tekenen, schilderen of schetsen, waar je ook bent.

iOS

Gemaakt om het beste uit je iPad te halen.

Met iOS op iPad mini geniet je op de meest compacte iPad van alles wat iPad te bieden heeft. Gebruik meerdere apps tegelijk, start je favoriete apps vanuit het Dock en verplaats bestanden met simpele Multi-Touch-gebaren. En met de Bestanden-app kun je op één plek overal bij.


Apps

Meer dan een miljoen manieren om iPad mini te gebruiken.

iPad mini bevat krachtige apps van Apple, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. En met meer dan een miljoen iPad-apps in de App Store is er altijd wel een app voor wat je ook wilt doen. Bewerk een video, check je social media, schets een idee of daag je vrienden uit voor een battle.

iCloud.

In iCloud blijven al je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. En met de Bestanden-app kun je al je bestanden - in iCloud Drive en op je iPad mini - op één plek beheren.

Privacy en beveiliging.

iPad mini is ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. Met Touch ID ontgrendel je je iPad mini makkelijk en veilig. En met Apple Pay kan je net zo makkelijk en veilig betalen. Leg gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar.

Ontworpen voor iedereen.

iPad mini heeft toegankelijkheids­functies voor wie problemen heeft met zien, horen, interactie of leren. Met VoiceOver krijg je te horen wat er op het scherm gebeurt, en met Schakel­bediening kun je iPad mini gebruiken zonder hem aan te raken.

iPad mini accessoires.

Bescherm je iPad mini en bekijk ook extra accessoires zoals de Apple Pencil en AirPods.

Apple iPad mini