Tech21 Evo Check

In het Tech21 Evo Check-hoesje overleeft je iPhone valpartijen tot op 3,6 meter hoogte. En ook over zijn coolfactor hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij het transparant ontwerp en uniek patroon van Evo Check blijft je iPhone slank en hip. En maximaal beschermd!

Prijs

€ 39,99

€ 24,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Slank en licht.

Het Evo Check hoesje biedt maximale bescherming aan je iPhone zonder zwaar of lomp uit te vallen. Het hoesje sluit naadloos aan op het design van je iPhone, is slank en licht en biedt de meest geavanceerde bescherming.

Overleeft valpartijen vanop 3,6 meter hoogte.

De Evo Check biedt bescherming tegen valpartijen vanop een hoogte van 3,6 meter. Dit is getest door de experts van het National Physical Laboratory, een onafhankelijk testinstituut in het Verenigd Koninkrijk. Het hoesje bestaat uit drie lagen die de impact van een val of klap absorbeert en wegleidt van je iPhone. De harde toplaag zorgt voor een stevige pasvorm en verspreidt de resterende kracht verder over het hoesje.

FlexShock.

FlexShock - ontwikkeld aan de universiteit van Aachen in samenwerking met Tech21 - is een polymeer, specifiek ontwikkeld voor impactbescherming. Bij stevige klappen of valpartijen  wordt de impact door FlexShock geabsorbeerd en verspreid in plaats van weerkaatst. FlexShock omarmt het toestel en is tot 30% dunner en 60% lichter dan andere hoesjes met een vergelijkbaar beschermingsniveau.

Ultieme gebruikservaring.

De Evo Check biedt een perfecte pasvorm en geeft vrije toegang tot de Lighting connector en toetsen van je iPhone. De kracht van de FlexShock zorgt bovendien niét voor storingen of beperkingen in ontvangst. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en laat geen sporen na. De Evo Check is compatibel met het iPhone Lightning Dock van Apple.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone 11 Pro Max draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone 11 Pro Max.

Tech21 iPhone 11 Pro Max Evo Check smoke/zwart