String Works Desk

String Works is de in hoogte verstelbare bureau van het Zweedse merk String Furniture. Terwijl soortgelijke desks zwaar uitvallen en niet handig zijn om voortdurend van hoogte te veranderen, valt String Works op door zijn slank ontwerp en gebruiksgemak.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 1.737,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 5 weken

Overzicht

Eigenschappen

In hoogte verstelbaar.

Mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten. We functioneren beter - en voelen ons ook beter - als we regelmatig van positie kunnen wisselen. De oplossing? Een in hoogte verstelbare bureau die je makkelijk - met één druk op een knop - van zitpositie naar staande positie (118,5 cm) kan plaatsen zonder gedoe.

Dun. Slank. Eenvoudig.

Het bureauonderstel is gemaakt van 40 en 50mm vierkante gepoedercoat stalen buizen, die de hele tafel buitengewoon licht maken. String Works is ontworpen voor elke bureau-omgeving én thuiskantoren. Het bureau is voorzien van kabelmanagement en kan uitgerust worden met een lade voor het opbergen van kleine kantoorspullen. String Works is standaard voorzien van een elektrische motor met knoppen die discreet zijn opgeborgen onder het tafelblad.

Tal van opties mogelijk.

Bij String Works kan je talloze opties nemen, die je kan vasthechten aan het bureau: van een lade tot een prikbord, een geïntegreerd rekje waar je documenten en brieven kan aan vastmaken, kasten en een mobile storage unit.

Materialen.

Onderstel in wit metaal gecombineerd met een tafelblad in wit laminaat, eik of grijs linoleum.

Afmetingen.

Lengte 120 cm - breedte 78 cm - hoogte 71,5 tot 118,5 cm
Lengte 140 cm - breedte 78 cm - hoogte 71,5 tot 118,5 cm
Lengte 160 cm - breedte 78 cm - hoogte 71,5 tot 118,5 cm

String Furniture Works Desk (hoogte verstelbaar)