String Furniture

opvouwbare tafel

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek met legplanken, ladeblokken, kasten én zelfs een inklapbaar tafeltje, ideaal voor kleinere ruimtes én handig in de woonkamer en hobbykamer!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 497,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de zijpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. Kies tussen een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - of een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit gelakt metaal en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

Opklapbare tafel.

Met de String opklapbare tafel win je plaats in elke ruimte. Het is de ideale oplossing voor studio's, appartementen en keukens met een beperkte oppervlakte, maar het is ook gewoon enorm praktisch in woonkamers en hobbykamers. De tafel heeft een blad in houtfineer en komt standaard met een onderstel in metaal. Je kan het makkelijk dichtklappen en weer openvouwen als je het nodig hebt. De opklapbare tafel is enkel geschikt voor gebruik in zijpanelen met een vloersteun. 

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Lengte 78 cm - diepte 99 cm - hoogte 71 cm

String Furniture opvouwbare tafel