String Furniture

metalen magazineplank

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek, een kastenwand met alles erop en eraan of een combinatie van beiden. Het systeem is er in zoveel soorten en maten, kleuren en varianten dat er altijd wel één is die bij je past!

* Verplichte velden

Prijs

€ 86,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de zijpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. Kies tussen een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - of een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit gelakt metaal en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

Magazineplank.

Met de String magazineplank in metaal haal je sfeer en authenticiteit in huis. Het is een ideaal plaatsje voor de krant, voor tijdschriften of een fotoalbum met je mooiste herinneringen. Je kan de String boekenplank makkelijk inhaken in wit, grijs of zwart metalen String zijpanelen met een diepte van 30 cm.

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Lengte 78 cm - diepte 30 cm

Pure by Pascale Naessens bord zwart 21,5 cm