String Furniture

legplanken

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek, een kastenwand met alles erop en eraan of een combinatie van beiden. Het systeem is er in zoveel soorten en maten, kleuren en varianten dat er altijd wel één is die bij je past!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 117,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de panelen - verkrijgbaar in meerdere maten, materialen en kleuren - kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen - dat er licht en slank uit ziet. Kies tussen een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - of een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit metaal of stevige plexi voor een speciaal effect.

Legplank in 4 maten.

De legplanken in het String opbergrek of -kast zijn in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in 2 lengtes en 2 breedtes. Ze zijn verkrijgbaar in sets van 3 stuks per maat.

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Lengte 58 cm - diepte 20 cm
Lengte 58 cm - diepte 30 cm
Lengte 78 cm - diepte 20 cm
Lengte 78 cm - diepte 30 cm

String Furniture legplanken