Dit schaaltje van Pascale Naessens is van A tot Z gemaakt uit keramiek, in een mat zwarte uitvoering. Het staat voor gezelligheid en authenticiteit en is ideaal voor het serveren van een slaatje bij een heerlijk gerecht, een portie soep, pasta, rijst of dessert.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Pure kommetje zwart 17,5 cm
€ 20,50

Overzicht

Eigenschappen

Authenticiteit.

Pure - ontworpen door Pascale Naessens en verdeeld en geproduceerd door Serax - staat voor authenticiteit en warmte uit organische lijnen, vormen, kleuren en natuurlijke materialen. De combinatie van klei in mat zwart/aardetinten en glanzende kleuren maken van Pure een absolute blikvanger op élke tafel, in élk interieur.

Eet- en tafelcultuur.

""Hoe je eet, is minstens even belangrijk dan wat je eet"", stelt Pascale Naessens. Pascale's passie voor klei en natuurelementen werd aangewakkerd in Tunesië en verder verfijnd bij haar terugkeer naar België. Pure combineert Pacale's voorliefde voor keramiek met gezelligheid én lekker en gezond eten.

Veelzijdig.

De schalen, borden en snack bowls van Pascale Naessens zijn uiterst veelzijdig in gebruik: je kan er de lekkerste gerechten mee serveren. Gebruik ze als complete set of als leuk accent tijdens het kokkerellen en combineer de verschillende uitvoeringen.

Vaatwasbestendig.

Afmetingen

Diameter 17,5 cm - hoogte 8 cm

Pure by Pascale Naessens schaal zwart 17,5 cm