Openingsuren


Openingsuren Pure Lifestyle


Bel ons voor vragen vrijblijvend op +32 (0)54 34 25 00 tijdens onze openingsuren. Of vul het contactformulier in.


Welkom terug, we zijn weer open. En dat kan ook op afspraak.

We kijken er enorm naar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen. We hebben echt àlles in het werk gesteld om je veilig te kunnen ontvangen. Om nooit lang te moeten wachten, kan je hier ook een afspraak boeken voor interieuradvies, personal shopping of technische hulp voor Apple. Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, beperken we ons tot service-aanvragen voor producten die bij ons zijn aangekocht.

Belangrijk om weten.

Pure Lifestyle is 800m2 groot. En er zijn voldoende ruime gangen. We hebben plexi's voorzien, handgels voor onze klanten en mondmaskers en gelaatsschermen voor onze medewerkers. Mogen we je toch vragen om 1,5 meter afstand te houden, je handen te ontsmetten bij het binnenkomen en zo weinig mogelijk producten aan te raken? Roep gerust onze hulp in, we helpen je heel graag. En zo beperken we ook het risico voor jou, andere klanten en onze medewerkers.

Bestel vóór 17u én we leveren vandaag nog.

Vanaf €50 leveren we nog dezelfde avond gratis aan huis in een omtrek van 50 km rond Ninove. Ook in het weekend. Woon je verder? Dan krijg je je levering zo snel mogelijk via Bpost. Meer info.

Veilig online betalen.

Betaal je aankopen veilig online via onze webshop of via overschrijving. Cash en cadeaubonnen kunnen als betaalmiddel enkel worden gebruikt bij afhaling in onze winkel. Daar kan je ook betalen met Bancontact, credit card en Apple Pay.