Normann Copenhagen

Krenit schaal lichtblauw

De Krenit schalen van Normann Copenhagen, naar een ontwerp uit 1953 van Herbert Krenchel, zijn tijdloze klassiekers. Een perfecte harmonie tussen functionaliteit en een strak, maar eenvoudig design. Een eyecatcher in elk interieur!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Krenit schaal lichtblauw small

€ 27,00

€ 13,50

Krenit schaal lichtblauw medium

€ 40,00

€ 20,00

Krenit schaal lichtblauw large

€ 87,00

€ 44,00

Overzicht

Eigenschappen

Scherp contrast.

De Krenit schalen, gemaakt uit staal, zijn vandaag nog net zo cool en modern als toen, in 1953. Krenit is een schoolvoorbeeld van tijdloos Deens design. Het scherpe contrast tussen de mat zwarte buitenkant en de gele binnenkant voor zorgt een buitengewoon frisse look én een nostalgische touch.

Persoonlijke touch.

De schalen zijn ideaal als decoratie, maar ook als fruitschaal of voor het serveren van salades, snoepjes of borrelnootjes. Mix en match verschillende kleuren en maten en geef je interieur je eigen touch met Krenit!

Onderhoudstips.

De Krenit schalen zijn gemaakt uit staal en dus niet geschikt voor de microgolfoven, oven of vaatwasser. Je kan ze best schoonmaken met warm water en droog wrijven met een doek. Wrijf de rand regelmatig in met olijfolie voor een langdurig mooi effect en om roest tegen te gaan.

Afmetingen.

Small: diameter 12,5 cm - hoogte 5,9 cm
Medium: diameter 16,5 cm - hoogte 7,1 cm
Large: diameter 25 cm - hoogte 14 cm