Normann Copenhagen Era

Voetenbankje staal

Het Era voetenbankje van Normann Copenhagen is de perfecte aanvulling op de Era lounge chairs. Het zorgt voor extra comfort terwijl je heerlijk relaxt in één van de Era Lounge zetels. Tegelijk is het een handig extra zitje als je veel bezoekers over de vloer krijgt.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Era voetenbankje staal Fame
€ 400,00
Era voetenbankje staal Breeze Fusion
€ 430,00
Era voetenbankje staal Tango leder
€ 470,00

Overzicht

Eigenschappen

Maximaal comfort.

Met zijn gestroomlijnd ontwerp en hoge kwaliteitseisen gaat het Era-voetenbankje jarenlang mee. De hele Era-reeks valt zowel bij liefhebbers van Scandinavisch design in de smaak, als bij gezinnen met kleine kinderen en zélfs hun grootouders. Het zachte kussen op de verstevigde zitting van polyurethaanschuim verzekert een uitstekend comfort, of je het Era voetenbankje nu gebruikt om heerlijk te relaxen terwijl je een boek leest of bezoekers een extra zitje geeft.

Hout of staal, zwart of verchroomd.

Je kan kiezen tussen een onderstel in walnoot, eik, zwart gelakt of verchroomd staal.

Fame.

Fame, een veelgebruikte stof van de Deense stoffenfabrikant Gabriel, is verkrijgbaar in meer dan 60 kleurtinten. Fame bestaat voor 95% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 5% uit polyamide.

Breeze Fusion.

Breeze Fusion - verkrijgbaar in 26 kleuren - voelt heerlijk zacht aan en bestaat voor 88% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 12% uit polyamide.

Tango leder.

Tango leder van Sorensen Leather kan je verkrijgen in 22 kleuren. Tango is een eerstekeus leder dat uitzonderlijk zacht aanvoelt en comfortabel zit. Het is een duurzaam en makkelijk te onderhouden leder, dat door zijn kwaliteit en duurzaamheid ook geschikt is voor openbare ruimten.

Ontdek Era.

Kom de Era-reeks vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in Ninove. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de gewenste kleur, stof, leder en onderstel.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 à 8 weken.

Afmetingen

Hoogte 39 cm - breedte 53 cm - diepte 42 cm

Normann Copenhagen Era voetenbankje staal