Normann Copenhagen Era

Rocking Chair High

Met de Era Rocking Chair geeft Normann Copenhagen een grappige en onverwachte touch aan de traditionele loungestoel. Era heeft een uitstekend zitcomfort, straalt warmte, gezelligheid en nostalgie uit, maar is bovenal maximaal ontspannen!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Era Rocking Chair High Fame
€ 1.675,00
Era Rocking Chair High Breeze Fusion
€ 1.750,00
Era Rocking Chair High Tango leder
€ 1.950,00

Overzicht

Eigenschappen

Perfect gebalanceerd zitcomfort.

Met zijn gestroomlijnd ontwerp en hoge kwaliteitseisen gaat de Era Rocking Chair generaties lang mee. Het is een schommel- en loungestoel die zowel bij liefhebbers van Scandinavisch design in de smaak valt, als bij gezinnen met kleine kinderen en zélfs hun grootouders. Het brede, zachte kussen op de verstevigde zitting van polyurethaanschuim verzekert een fantastisch zitcomfort, terwijl het onderstel zorgt voor een verrassend en ontspannend effect!

Laag of hoog.

De Era Rocking Chair is verkrijgbaar als lage variant - ideaal voor een knus hoekje, maar ook voor kleinere woonkamers en appartementen - en is daarnaast ook leverbaar in een hogere versie met ondersteuning voor de nek.

Gebalanceerd onderstel in chroom.

Met de Era Rocking Chair is het urenlang genieten: hij combineert een uitstekend zitcomfort met een perfect gebalanceerd onderstel in verchroomd staal.

Fame.

Fame, een veelgebruikte stof van de Deense stoffenfabrikant Gabriel, is verkrijgbaar in meer dan 60 kleurtinten. Fame bestaat voor 95% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 5% uit polyamide.

Breeze Fusion.

Breeze Fusion - verkrijgbaar in 26 kleuren - voelt heerlijk zacht aan en bestaat voor 88% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 12% uit polyamide.

Tango leder.

Tango leder van Sorensen Leather kan je verkrijgen in 22 kleuren. Tango is een eerstekeus leder dat uitzonderlijk zacht aanvoelt en comfortabel zit. Het is een duurzaam en makkelijk te onderhouden leder, dat door zijn kwaliteit en duurzaamheid ook geschikt is voor openbare ruimten.

Ontdek Era.

Kom de Era-reeks vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in Ninove. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de gewenste kleur, stof, leder en onderstel.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 à 8 weken.

Afmetingen

Hoogte 100 cm - lengte 72 cm - diepte 81 cm
Zithoogte 38 cm

Normann Copenhagen Era Rocking Chair High