Normann Copenhagen Era

Lounge Chair Low staal

De Era Lounge Chair Low van Normann Copenhagen is een uitnodigende loungestoel met een uitstekend zitcomfort. Era straalt warmte, gezelligheid en nostalgie uit, maar is tegelijk ook heerlijk bij de tijd. Een stoel om zalig in te relaxen!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Era Lounge Chair Low staal Fame
€ 1.150,00
Era Lounge Chair Low staal Br. Fusion
€ 1.190,00
Era Lounge Chair Low staal Tango
€ 1.400,00

Overzicht

Eigenschappen

Uitstekend zitcomfort.

Met zijn gestroomlijnd ontwerp en hoge kwaliteitseisen gaat de Era Lounge Chair generaties lang mee. Het is een loungestoel die zowel bij liefhebbers van Scandinavisch design in de smaak valt, als bij gezinnen met kleine kinderen en zélfs hun grootouders. Het brede, zachte kussen op de verstevigde zitting van polyurethaanschuim verzekert een fantastisch zitcomfort, of je Era nu gebruikt om een boek te lezen, TV te kijken of om een uiltje te knappen. In Era zit je urenlang comfortabel.

Laag of hoog.

De Era Lounge Chair is verkrijgbaar als lage variant - ideaal voor een knus hoekje, maar ook voor kleinere woonkamers en appartementen - en is daarnaast ook leverbaar in een hogere versie met ondersteuning voor de nek.

Hout of staal, zwart of verchroomd.

Je kan kiezen tussen een onderstel in walnoot, eik, zwart gelakt of verchroomd staal.

Fame.

Fame, een veelgebruikte stof van de Deense stoffenfabrikant Gabriel, is verkrijgbaar in meer dan 60 kleurtinten. Fame bestaat voor 95% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 5% uit polyamide.

Breeze Fusion.

Breeze Fusion - verkrijgbaar in 26 kleuren - voelt heerlijk zacht aan en bestaat voor 88% uit Nieuw-Zeelandse wol en voor 12% uit polyamide.

Tango leder.

Tango leder van Sorensen Leather kan je verkrijgen in 22 kleuren. Tango is een eerstekeus leder dat uitzonderlijk zacht aanvoelt en comfortabel zit. Het is een duurzaam en makkelijk te onderhouden leder, dat door zijn kwaliteit en duurzaamheid ook geschikt is voor openbare ruimten.

Test 'm zelf uit!

Kom de Era Lounge Chair Low vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in Ninove. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de gewenste kleur, stof, leder en onderstel.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 à 8 weken.

Afmetingen

Hoogte 77 cm - breedte 72 cm - diepte 75 cm
Zithoogte 40 cm