Normann Copenhagen Bell

De Bell lamp van Normann Copenhagen spreekt in elke betekenis van het woord tot de verbeelding. Met zijn robuuste uitstraling en warme vormgeving - geïnspireerd op een heerlijk ouderwetse bel - brengt Bell mensen gezellig rond tafel, thuis of op het werk.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 275,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 2 weken

Overzicht

Eigenschappen

Inspirerend. 

Een bel is hét signaal om mensen snel bij elkaar te krijgen. Met de Bell lamp beoogt Normann Copenhagen precies hetzelfde: mensen verzamelen rond één punt. Bell heeft een gezellige en warme uitstraling en werkt inspirerend. 

Verrassend lichtgewicht.

Bell lijkt wel op gegoten staal en straalt iets robuust uit. In realiteit is de lamp gemaakt uit aluminium en dus een verrassend lichtgewicht. Het contrast tussen de gebruikte materialen (aluminium, zacht rubber en textielkoord) geeft de Bell lamp bovendien een cleane, minimalistische look met een speels kantje. 

Knus en gezellig.

De witte binnenkant van de lamp reflecteert het licht en zorgt voor een klare, maar ook knusse en gezellige verlichting, boven de eettafel bijvoorbeeld. Bell is perfect te combineren in verschillende ruimtes en kamers in huis. Van de kleinste versie in de keuken tot z'n grotere broers in de woonkamer of traphal: met Bell breng je sfeer, gezelligheid én functionaliteit in huis. Een G9 halogeen lamp wordt standaard meegeleverd, evenals 4 meter ophangtouw (textielkabel).

Afmetingen.

Extra small: diameter 22 cm - hoogte 23 cm
Small: diamter 35 cm - hoogte 37 cm
Medium: diameter 42 cm - hoogte 44 cm
Large: diameter 55 cm - hoogte 57 cm