iPhone X. Vanaf 3 november.
 
Welkom in de toekomst!
Apple heeft altijd al een iPhone willen maken die één en al scherm is. Een iPhone waar je zo in opgaat dat je je er helemaal in verliest. Eentje die zo intelligent is dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Met iPhone X is het zover!

Eén en al scherm.

iPhone X is één en al scherm. Het nieuwe 5,8-inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog. Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken. Het is het eerste OLED-scherm dat voldoet aan de standaarden van iPhone met adembenemend natuur­getrouwe kleuren, diepe zwarttinten, hoge helderheid en een contrastverhouding van 1.000.000:1. Een kleine module bevat de meest geavanceerde technologie die Apple ooit heeft ontwikkeld, waaronder de camera’s en sensoren die Face ID mogelijk maken.

iPhone X is water- en stofbestendig, is gemaakt uit roestvrij chirurgisch staal aan de zijkanten en heeft het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Met vertrouwde bewegingen kun je heel intuïtief navigeren. Je hoeft niet meer op een knop te drukken. In plaats daarvan kom je met één swipe altijd weer terug bij het begin.

Ongeziene gezichtsherkenning

Wat is er nog natuurlijker dan een aanraking? Een blik. Dat is de gedachte achter Face ID, een krachtig en veilig verificatie­systeem dat nog handiger is dan Touch ID. Ontgrendelen gaat snel, makkelijk en intuïtief. Voortaan is je gezicht je wacht­woord. Face ID wordt mogelijk gemaakt door de TrueDepth-camera en is eenvoudig in te stellen. Het systeem projecteert en analyseert ruim 30.000 onzichtbare punten, en brengt zo het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart.

Niet voor de gek te houden.

Met Face ID ontgrendel je iPhone X alleen als je ernaar kijkt. Je kan hem dus niet voor de gek houden met foto’s of maskers. De scan van je gezicht wordt versleuteld en beschermd. De A11 Bionic-chip bevat een zelflerend systeem, waardoor hij veranderingen in je gezicht herkent. Zet dus gerust een bril op. Draag een hoed. Of laat een baard groeien. Je vrienden herkennen je misschien niet, maar iPhone X wel.

Veel meer dan ontgrendelen alleen.

Voor extra veiligheid weet Face ID waar je je aandacht op richt. Dit betekent dat je iPhone X alleen wordt ontgrendeld als je er met open ogen naar kijkt. Daarnaast kan je met Face ID meldingen en berichten weergeven, het scherm verlicht houden als je aan het lezen bent, en het geluid van een wekker of beltoon meteen zachter zetten als je naar je telefoon kijkt. Of verstuur Animoji in Berichten. Dat zijn bewegende emoji's die je gezichtsuitdrukking overnemen en berichtjes ook kunnen uitspreken.
iPhone X


TrueDepth-camera. Op jou gericht. Op de toekomst gericht.

Maak schitterende selfies met een scherpe voorgrond en een mooi onscherpe achter­grond. De TrueDepth-camera kan maar liefst 50 verschillende spierbewegingen analyseren, en zo je uitdrukkingen nabootsen met 12 Animoji. Tover jezelf om tot een panda of robot.

 Twee 12-MP camera’s. De kunst van het fotograferen. Makkelijker gemaakt.

iPhone X heeft een grotere en snellere 12-MP sensor, een nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en een nieuwe telelens­camera met OBS. Camera’s met gezichts­herkenning en dieptemeting zorgen voor indrukwekkende professionele belichtings­effecten. Beide camera’s aan de achterkant zijn voorzien van optische beeld­stabilisatie en snel reagerende lenzen. Zo maak je schitterende foto’s en video’s, ook bij weinig licht. Met de groothoek- en telelens­­­camera’s op iPhone X kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s.

 A11 Bionic-chip. Super­intelligent.

iPhone X is uitgerust met de A11 Bionic-chip, de slimste en krachtigste chip in een smartphone ooit. De neural engine kan maar liefst tot 600 miljard taken per seconde uitvoeren. Het is dankzij deze chip en een zelflerend systeem dat Face ID onder meer veranderingen in je gezicht kan herkennen. En hoe krachtig de chip ook is, je verliest er geen batterij-autonomie mee. Sterker nog: door de prestatiecontroller van de tweede generatie gaat de speciaal ontworpen batterij tot twee uur langer mee tussen oplaad­beurten dan die van iPhone 7. De A11 Bionic-chip is ook de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en -games.

 Draadloos opladen voor een draad­loze wereld.

iPhone X is helemaal klaar voor een draad­loze toekomst. Hij wordt geleverd met een Lightning-naar-USB-kabel en stroomadapter, maar je hebt eigenlijk zelfs geen oplaadkabel meer nodig. Dankzij de glazen achterkant en een efficiënt oplaadsysteem hoef je je iPhone X alleen maar neer te leggen om hem op te laden. Dat kan via draadloze oplaadmatten en -stations, die je steeds vaker ook in hotels, cafés en luchthavens over de hele wereld aantreft. En volgend jaar komt van Apple de elegante, superdunne nieuwe AirPower-mat op de markt. Daarmee kun je meerdere toestellen (zoals je iPhone, Apple Watch en AirPods) draadloos opladen, zonder dat je ze precies op een bepaald punt hoeft te plaatsen.

 iOS 11. Een baanbrekend iOS voor een baan­brekende iPhone.

Een telefoon die één en al scherm is, vraagt om een totaal vernieuwd OS met nieuwe mogelijk­heden en bewegingen. iOS 11 is het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturings­systeem ter wereld. Het is zo ontworpen dat je maximaal voordeel haalt uit je iPhone. De interface is prachtig en makkelijk te gebruiken. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. Verstuur Animoji in Berichten. Laat Siri voor dj spelen. En ontdek nieuwe muziek in Apple Music samen met vrienden. En door gebruik te maken van de nieuwste AR-technologie kun je nu je huis digitaal inrichten, een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. De mogelijk­heden zijn eindeloos. Maak kennis met waanzinnige AR-games en -apps op het grootste augmented reality-platform ter wereld.

 

Kleuren en opslagcapaciteit.

  • Kleuren: zilver en spacegrijs.
  • Opslagcapaciteit: 64 of 256 GB.

 

Prijzen.

  • € 1159 (64 GB) en € 1329 (256 GB)
 

Verkrijgbaar vanaf 3 november.