My First Baobab Women

Voor de Women Collection sloeg Baobab de handen in elkaar met BIG Against Breast Cancer, een internationale non-profitorganisatie van academici uit meer dan vijftig landen die onderzoek verrichten naar het opsporen en de behandeling van borstkanker. De Women Collection is een eerbetoon aan vrouwen en een groot deel van de opbrengst van deze schitterende en heerlijke geurkaars gaat rechtstreeks naar onderzoek over iets wat ons allemaal, van veraf of dichtbij, raakt.

Prijs

€ 49,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Eerbetoon & toewijding.

Baobab Collection ondersteunt BIG en het onderzoek naar borstkanker met een exclusieve collectie geurkaarsen: Women.
De tekening die op het glas is gedrukt, stelt een grafische afdruk van het symbool van vrouwelijkheid voor. Dit teken in lichtroze poudré is omlijst met gouddraad en is een herinnering aan hoe kostbaar vrouwen zijn.

Met deze actie wil Baobab Collection haar liefde voor vrouwen tonen en haar toewijding aan een zaak die ons allemaal, dichtbij en veraf, raakt.
Het onderzoek naar borstkanker.

Magnolia – Roos – Musk.

Het parfum is een eerbetoon aan de vrouw. Een explosie van rozen komt tevoorschijn in combinatie met musk en magnolia's.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Diameter 9 cm - hoogte 9 cm
30 branduren.