Met de Muuto Stackeds stel je zelf je favoriete wandkast of wandrek maken. En met de akoestische panelen creëer je naast een decoratief element ook een goede geluidsabsorptie in de ruimte waar de Stackeds zijn opgesteld. Ideaal voor lofts of kantooromgevingen.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Akoestisch paneel large black melange
€ 50,00
Akoestisch paneel large grey melange
€ 50,00
Akoestisch paneel large aqua melange
€ 50,00

Overzicht

Eigenschappen

Verbeter de akoestiek in huis of op kantoor.

De Stackeds van het Deense merk Muuto zijn ideaal als kast en wandrek of als scheidingswand in grotere ruimtes, zoals kantooromgevingen of lofts. In veel grote ruimtes is de akoestiek slecht en dankzij de Muuto Stacked akoestische panelen kan je de geluidsabsorptie in veel gevallen sterk terugdringen. Zo kan je ook de geluidshinder van andere collega's in kantooromgevingen isoleren.

Decoratief.

Naast een felle verbetering van de akoestiek in huis of op kantoor, zijn de akoestische panelen voor de Muuto Stackeds ook heel decoratief. En zeker in combinatie met andere Stacked opstellingen. De akoestische panelen zijn gemaakt uit een speciaal vilt. Ze passen op de achterkant van gesloten Stackeds en zijn verkrijgbaar in 3 maten: voor de Stacked small, medium en large. De Stackeds zijn los en afzonderlijk verkrijgbaar.

Leveringstermijn.

Gemiddeld 3 tot 4 weken indien niet voorradig bij Pure Lifestyle, afhankelijk van het voorraadpeil bij de fabrikant.

Afmetingen

Lengte 65,4 cm - breedte 43,6 cm - diepte 35 cm

Decoded FastPad Mini voor AirPods