Muuto Ply tapijt

Ply is een strak, tijdloos en elegant vloerkleed van het Deense merk Muuto. Het is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en combineert het Scandinavisch gevoel voor warmte en gezelligheid met feilloze kleurcombinaties en het beste van eeuwenoude weeftechnieken.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 265,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Intens, gezellig, tijdloos én strak.

De naam Ply verwijst naar Plywood, een materiaal waaruit veel stoelen, tafels en kasten zijn gemaakt. Net zoals Plywood bestaat uit verschillende lagen van houtsoorten, is het Muuto Ply vloertapijt gemaakt uit zes verschillende garens gecombineerd in één draad. Een tijdloos patroon, een zorgvuldige mix van kleuren, 100% Nieuw-Zeelandse wol en eeuwenoude weeftechnieken geven het Ply tapijt tegelijk een intense, strakke én gezellige uitstraling.

Kleurencombinaties.

Zijn strakke uitstraling dankt Ply niet alleen aan zijn weeftechniek, maar ook aan zijn uitstekende kleurenmix. En dat is hét handelsmerk van de Zweedse ontwerpster Margrethe Odgaard. Zij ontwikkelde de afgelopen jaren een feilloos gevoel voor kleuren, een mix van Pantone-kleuren met eigen accenten en tonen.

Leeswijzers.

Twee kleine staartjes - ze lijken wel leeswijzers - vormen een schitterend detail aan 2 uiteindes - diagonaal tegenover elkaar - van het Ply tapijt. Ze vinden hun oorsprong in eeuwenoude weeftradities en geven het vloerkleed karakter.

Onderhoud.

Regelmatig stofzuigen en vlekken zo snel mogelijk verwijderen met bruisend water. Vermits het tapijt dubbelzijdig is, kan je het om de 6 maanden omdraaien. Zo hou je het vloerkleed op lange termijn mooi.