Muuto Mini Stacked 2.0

De Muuto Mini Stacked zijn ideaal als boekenplank of als compact ophangkastje in de keuken, woonkamer of bureau. Ze zijn de perfecte aanvulling op het Muuto Stacked opbergsysteem, losse schappen die je speels op elkaar stapelt tot een wandkast of vrijstaand rek.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 165,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Laat je inspiratie de vrije loop.

Net zoals zijn grotere broers, de Muuto Stackeds, kan je de Mini Stackeds eindeloos combineren. Het grote verschil? Ze worden standaard geleverd met een ophangbeugel, zodat je ze makkelijk en veilig aan de muur kan ophangen, horizontaal of verticaal. Je kan ze los van elkaar ophangen of stapelen.

Functioneel én decoratief.

De Mini Stackeds bewijzen overal hun nut: in de keuken, om een muur op te frissen in de woonkamer, in de kinderkamer, inkomhal of boven een bureau. Je kan ze puur functioneel gebruiken - om kookboeken snel binnen handbereik te hebben, bijvoorbeeld - of als onderdeel van je wooninrichting.

Belgisch én Scandinavisch.

De Stackeds en hun kleine broers zijn gemaakt door het Deense merk Muuto én ontworpen door de Belgische architect Julien De Smedt. Ze combineren een rationeel gebruik met een typisch Scandinavische warmte en gezelligheid.

Drie afmetingen.

De Muuto Mini Stackeds bestaan uit losse modules met drie verschillende afmetingen. De bijgeleverde metalen bevestigingsclips geven gestapelde modules extra stabiliteit.

Wit, essenfineer of gekleurd.

De Mini Stackeds zijn verkrijgbaar in wit, lichtgrijs, grijs MDF of eik. In tegenstelling tot hun grotere broers zijn de Mini Stackeds altijd achteraan gesloten, om ze makkelijk en veilig op te hangen. Daardoor geven de Mini Stackeds een zwevende en lichte indruk aan de muur. Standaard is de achterkant wit, lichtgrijs, grijs of eik, maar de medium variant in eik is ook beschikbaar met een lichtgrijze of dusty green achterwand.

Standaard meegeleverd:

  • 1 bevestigingsclip per mini stacked (gelijk aan de kleur van de Stacked, lichtgrijs bij eik)
  • schroeven en haken voor de wandbevestiging

Afmetingen.

Small: lengte 33,2 cm - hoogte 16,6 cm - diepte 26 cm
Medium: lengte 33,2 cm - hoogte 33,2 cm - diepte 26 cm
Large: lengte 49,8 cm - hoogte 24,9 cm - diepte 26 cm

Muuto Mini Stacked 2.0